Servicepartner


CMS AUTO ApS er officiel servicepartner garanti og servicearbejder for RSP GmbH, vores mekanikere er fuldt ud opdateret med kurser og den nyeste tekniske viden, samt en masse erfaring fra arbejdet med sugegravemaskiner igennem de seneste 5 år.

I kan se et udsnit af RSP sugegravemaskiner her på siden med link til vores samarbejdspartner JKL Teknik A/S, som er salgsansvarlig for RSP i Danmark. Ydermere er der link til RSP GmbH i Saalfeld hvor der er endnu mere info og andet mht. sugegravemaskiner.


ESE 6 - FLERE MULIGHEDER

Når du designer din maskine, har du valget mellem 3 forskellige container størrelser, der er en vippeaksehøjde på ca. 2050 mm for næsten alle container størrelser. Når du designer din sugegravemaskine, kan du bestemme om din container tipper til venstre eller højre, og om køretøjet skal være venstre- eller højrestyret. Containeren på 6 m³ er særdeles velegnet til et køretøj med kort akselafstand.

8 m³ containeren giver en større kapacitet, og dermed muligheden for øge effektiviteten, den har en optimal størrelse for alle 3- og 4 akslede køretøjer, og bruges oftest til sugearbejde ved udgravning. 10 m³ containeren er designet til helt specielle sugeopgaver, som for eksempel i industrianlæg, hvilket kræver en større kapacitet

SEPARATIONSTEKNOLOGI

Det nye design af adskillelseskammeret giver optimal forhåndsadskillelse af materialet. En konstant og effektiv støv- og røgudsugning opnås ved hjælp af de yderst effektive mikromesh filtre, som også giver en konstant og tør luftstrøm igennem de lange luftkanaler. Mikromesh-filterkammeret tømmes automatisk under vippe processen.

Mikromesh filter rensesystemet monteret som standard, sikrer optimal rensning af mikromesh filtrene, hvilket sikrer en længere levetid på filtrene, samt bibeholder sugekapaciteten af maskinen.


ESE 8 - VIP TIL HØJRE ELLER TIL VENSTRE

Mulighederne for tømning på begge sider i forbindelse med variable tiphøjder på ESE 8 RD 8000 giver en fleksibilitet, som hidtil ikke har været mulig. Uanset om det er et opbevaringssted, skib eller en lastbil, kan det tømmes på begge sider i variable højder, trin og hældningsvinkler.

Den nye centrale container montering og de fire understøtninger med automatisk højde justering gør det muligt at være fleksible, da der kan tømmes på begge sider. Vippehøjde på 1.80m til 2.50m kan varieres.

ESE 8 RD 8000 er udstyret med fire krængningsstabilisatorer, der automatisk udjævner sig, ved et tryk på en knap. Dette sikrer en optimal tømmeposition hver gang.


Videoer